Ny hemsida för Bilsport!

Från och med nu kan ni hitta vår nya hemsida på www.bilsportforsakringar.se 

Där kan ni läsa om de olika försäkringarna samt teckna försäkring till er tävlingsbil - för att gå direkt till Garage-, transport- och trafikförsäkring så använd följande länk: https://bilsportforsakringar.se/forsakra-bil/

Svenska Sportförsäkringar AB har sedan 2020-02-14 fusionerats in i moderbolaget Provin Insurance AB vilket gör att denna hemsida inte längre kommer uppdateras. Den går fortfarande att använda men viss information kan vara utdaterad varpå vi hänvisar till den nya siten eller ber er kontakta oss för vägledning.

Transportförsäkring

Svenska Bilsportförbundet i samarbete med Svenska Sportförsäkringar erbjuder numera sina medlemmar möjlighet att teckna en Transportförsäkring som kompletterar Garageförsäkringen.

Transportförsäkringen kan tecknas att gälla i Norden eller i Europa och täcker bilen mot skador när den transporteras på trailer eller liknande transportmedel. För att teckna en Transportförsäkring måste du ha en Garageförsäkring i botten. Det är du som kund som bär ansvaret att dokumentera med foton och kvitton gällande fordonets angivna försäkringsvärde.


För offertförfrågan fyll i nedanstående formulär.

När ni skickat er förfrågan så invänta svar på er angiva e-mail adress där ni får ett offertsvar eller följdfrågor så fort en handläggare har tittat på er förfrågan.

För frågor gällande försäkring:

Viktor Ageskär
Provins Insurance
063-55 65 12
viktor.ageskar@provinsinsurance.se

Försäkringsinformation

Försäkring kan tecknas för alla fordonklasser förutom:
Folkrace, Radiostyrd bilsport, Karting, Virtuell bilsport

Se villkor för transportförsäkring (pdf)

 

För offert fyll i nedanstående formulär


Persondata

Personnummer / organisationsnummer:

Namn:

Epost:

Adress:


    Internetmedia Kommunikationsbyrå AB