Ny hemsida för Bilsport!

Från och med nu kan ni hitta vår nya hemsida på www.bilsportforsakringar.se 

Där kan ni läsa om de olika försäkringarna samt teckna försäkring till er tävlingsbil - för att gå direkt till Garage-, transport- och trafikförsäkring så använd följande länk: https://bilsportforsakringar.se/forsakra-bil/

Svenska Sportförsäkringar AB har sedan 2020-02-14 fusionerats in i moderbolaget Provin Insurance AB vilket gör att denna hemsida inte längre kommer uppdateras. Den går fortfarande att använda men viss information kan vara utdaterad varpå vi hänvisar till den nya siten eller ber er kontakta oss för vägledning.

Trafikförsäkring

Svenska Bilsportförbundet i samarbete med Svenska Sportförsäkringar erbjuder numera sina medlemmar möjlighet att teckna en Trafikförsäkring för rallybilar.
Då vi vet att många medlemmar haft svårt att hitta/teckna trafikförsäkring för sin rallybil har vi nu tagit fram, via Svenska Sportförsäkringar, en trafikförsäkring hos Folksam.

Trafikförsäkringen är den försäkring för registreringspliktiga fordon som enligt lag måste tecknas då bilen är påställd för trafik, detta gäller då även för påställda rallybilar.
Försäkringens ändamål är först och främst för att skydda mot skador på tredje man.


För offertförfrågan fyll i nedanstående formulär.

När ni skickat er förfrågan så invänta svar på er angiva e-mail adress där ni får ett offertsvar eller följdfrågor så fort en handläggare har tittat på er förfrågan.

För frågor gällande försäkring:

Viktor Ageskär
Provins Insurance
063-55 65 12
viktor.ageskar@provinsinsurance.se

Försäkringsinformation

 


För offert fyll i nedanstående formulär


Persondata

Personnummer / organisationsnummer:

Namn:

Epost:

Adress:


    Internetmedia Kommunikationsbyrå AB